Hjorteplader kronhjort

Hjorteplader kronhjort

Jeg har et bredt udvalg af hjorteplader til kronhjort fra den klassiske opsatsplade, som alle jægere kender, til smukke håndlavede trofæplader med mange detaljer. Der gives rige muligheder for at kombinere vores forskellige trofæplader på vægge.

 

 

Klassiske opsatsplader buk

Klassiske hjorteplader til kronhjort

Den helt klassiske trofæplade til kronhjort, som alle kender.

Håndlavede trofæplader

Håndlavet trofæplader til kronhjort

En smuk håndlavet trofæplade til at mindes den enestående jagtoplevelse på den store gamle kronhjort. Den smukke plade fremhæver den gode jagthistorie.

 

Få altid samme farve og form

Køb hjorteplader hos os og få den leveret inden for få dage. Næste gang du køber hos os, kan vi garantere, at du kan få den samme vare i samme form og farve således, at den matcher din trofæsamling. Vi kender alle  problemet med at få den samme form og farve, når vi står nede i jagtbutikken og ikke kan finde en, der er magen til. Vi garanterer at have samme form og farve altid, da vi bruger samme leverandør og bestemmer selv produktets kvalitet.

Størrelse og farver

Vi har valgt en størrelse på vores hjorteplader, der passer til, hvis opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. så der bevares så meget af kraniet som muligt samt at næsebenet bevares. Du kan nemt se størrelsen på alle vores plader under det enkelte produkt, hvor vi har angivet mål på yderkanten og mål på det areal, hvor opsatsen skal monteres.

De håndlavede trofæplader leveres i forskellige farver sådan, at der altid findes en farve, der passer til ens eget hjem.

  • Let tonet træfarve, hvor træets naturlige egenskaber og åretegninger fremgår. 
  • Gennemsigtig sort farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.

Materiale
Alle vores håndlavede hjorteplader er lavet af Lindetræ. Lindetræ er efter vores mening det bedste materiale til håndlavede trofæplader. Træets meget lyse farve gør det attraktivt i forhold til andre træsorter, idet det kan farves i alle toner. Lige fra helt lys til helt sort. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent overfladebehandling. Desuden har lindetræet få knaster og er nemt at bearbejde.

Vores sortiment for kronhjort er indtil videre lille og vil blive udvidet i den kommende tid med flere varianter og farver. Vi arbejder løbende med at udvide vores sortiment, og hvis du mangler noget du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os enten på email eller på telefon.