Bukkeplader

De klassiske bukkeplader i FSC-certificeret egetræ er til absolut billigste priser og samtidig er kvaliteten helt i top. Ved at købe disse plader bidrager du til bæredygtighed og sikrer miljøet.

Bukkepladerne er lavet i super kvalitet FSC-certificeret egetræ. Hvis du ønsker at læse mere om FSC skov certificering, læs mere her

Den anden serie er lavet af lindetræ, der giver en finere overflade og nogle skarpere kantfræsninger i forhold til egetræet. Dette er muligt da lindetræet er nemt at bearbejde.

Bukkepladerne i lindetræ er med Trophy Plates’s unikke monteringshage, der gør det nemt at montere på alle størrelser af skruer. Den unikke indsnævring omkring skruehovedet sikrer at bukkepladen sidder solidt på væggen.

Træets meget lyse farve gør det attraktivt i forhold til andre træsorter, idet det kan farves i alle toner. Lige fra helt lys til helt sort. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent overfladebehandling.

Lindetræet er naturlig udbredt i hele Europa, men er især udbredt i skovene østpå i landene Tjekkiet og Slovakiet, hvor træet kommer fra til vores bukkeplader. Begge landes befolkning er meget bevidste om miljø og bæredygtighed og ifølge World Bank er landene nogle af de mest skovrige nationer i EU, hvor det totale skovareal fra 1990 til 2015 er steget. Dette sikrer en bæredygtig produktion og en fornuftig udnyttelse af naturlige ressourcer.

Skandinaviske bukkeplader

Jeg har specialdesignede håndlavede bukkeplader i skandinavisk enkelt stil, hvor de rette linjer matcher perfekt til moderne boligindretning, hvor stilen er funktionel, unik og personlig.

Disse exklusive bukkeplader er den ultimative måde at præsentere et jagttrofæ fra den enestående jagtoplevelse. Med andre ord er det den unikke bukkeplade til at fremhæve et særligt trofæ i samlingen eller hvor man ønsker noget særligt, når jagthistorien skal fortælles.
 
For jægeren der tror han har alt.
 

Perfekt trofæplade til jægeren der har skudt sin allerførste forårsbuk eller jægere som gerne vil have noget særligt, hvor man ønsker at skabe et varigt minde og derfor vælger en håndlavet trofæplade med flotte dekorationer.

Håndlavede bukkeplader

Håndlavet bukkeplader til at mindes den enestående jagtoplevelse, hvor man ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen eller hvor man ønsker noget særligt, når jagthistorien skal fortælles.

Størrelse og farver

Størrelse på pladen er valgt, så den passer, hvis opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. Snittet er det mest udbredte i Danmark, og man vælger typisk dette for at bevare så meget af kraniet som muligt samt at næsebenet bevares. Læs mere om afsavning af trofæet, læs mere her.

Du kan nemt se størrelsen på alle vores plader under det enkelte produkt, hvor vi har angivet mål på yderkanten og mål på det areal, hvor opsatsen skal monteres.

De håndlavede bukkeplader leveres i forskellige farver sådan, at der altid findes en farve, der passer til ens eget hjem.

  • Let tonet træfarve, hvor træets naturlige egenskaber og åretegninger fremgår. 
  • Gennemsigtig sort farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.