Jagtbutik Gilleleje – speciale i at præsentere jagttrofæer

Ideen bag TrophyPlates.dk som jagtbutik i Gilleleje Nordsjælland er blevet til gennem rejser i Østeuropa, hvor de har en lang tradition for at ære vildtet efter en vellykket jagt. Denne tradition går langt videre end blot at ære vildtet og lykønske jægeren efter en vellykket jagt. Traditioner tages med ind i jagthytten, hvor der ofte er masser af trofæer placeret på smukke håndlavede trofæplader. En hyggeligt miljø hvor gode jagtoplevelser kan fortælles og opleves på ny.

Det var det, der fik mig til at savne alternativer til den klassiske trofæplade, som vi generelt bruger i nordiske lande. Jeg vil tilbyde et alternativ til den enkelte klassiske opsatsplade ved at gøre det nemt for danske jægere at supplere med unikke løsninger til at præsentere jagttrofæet på håndlavede udskårne trofæplader eller stativer, når man ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen. Glæden ved at mindes en god jagtoplevelse ved at præsentere trofæet på en af mine unikke løsninger, der adskiller sig fra mængden af standardplader samt at de imponerende plader lægger op til at folk spørger ind til den gode jagthistorie bagved.

Samtidig vil jeg tilbyde klassiske opsatsplader i super god kvalitet til en meget konkurrence dygtig lav pris fra mine gode kontakter i Østeuropa.

Jeg garanterer, at næste gang du handler hos trophyplates.dk, kan du få den samme vare i samme form og farve således at den matcher din trofæsamling. Jeg kender problemet med at få den samme form og farve, når jeg før i tiden stod nede i jagtbutikken og ikke kunne finde en, der var magen til. Jeg kan garantere at have samme form og farve altid, da jeg bruger samme leverandør og bestemmer selv produktets kvalitet.

Dette fik mig til at oprette TrophyPlates.dk for at kunne give andre danske jægere muligheden for at få glæde i at præsentere sine trofæer på unikke håndlavede trofæplader.

Gode jagtoplevelser skal mindes og nydes. Med en af mine trofæplader eller stativer får du et livslangt minde om dine jagtoplevelser. Se vores smukke udvalg af trofæplader i webshoppen

Henrik Pedersen / Gilleleje