Om

Ideen bag TrophyPlates.dk er blevet til gennem rejser i Østeuropa, hvor de har en lang tradition for at ære vildtet efter en vellykket jagt. Denne tradition går langt videre end blot at ære vildtet og lykønske jægeren efter en vellykket jagt. Traditioner tages med ind i jagthytten, hvor der ofte er masser af trofæer placeret på smukke håndlavede trofæplader. En hyggeligt miljø hvor gode jagtoplevelser kan fortælles og opleves på ny.

Det var det, der fik mig til at savne alternativer til den klassiske trofæplade, som vi generelt bruger i nordiske lande. Jeg vil tilbyde et alternativ til den enkelte klassiske opsatsplade ved at gøre det nemt for danske jægere at supplere med unikke håndlavede udskårne trofæplader, når de ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen. Glæden ved at mindes en god jagtoplevelse ved at præsentere trofæet på en håndskåret plade, der adskiller sig fra mængden af standardplader samt at de imponerende plader lægger op til at folk spørger ind til den gode jagthistorie bagved.

Dette fik mig til at oprette TrophyPlates.dk for at kunne give andre danske jægere muligheden for at få glæde i at præsentere sine trofæer på unikke håndlavede trofæplader.

Gode jagtoplevelser skal mindes og nydes. Med en af vores trofæplader får du et livslangt minde om dine jagtoplevelser. Se vores smukke udvalg af trofæplader i webshoppen

Henrik Pedersen / Gilleleje