Sneppeplade

Sneppeplade til dine penselfjer så du kan samle alle dine penselfjer fra vellykkede jagter. Sneppeplader er til dig der vil præsentere dine penselfjer sammen med dine øvrige jagttrofæer på væggen. 

Sneppepladerne er i et elegant design, hvor penselfjerene præsenteres i en cirkel i midten. Jeg har 3 modeller af sneppeplader:

  • En med lyst midterparti dekoreret med en flyvende sneppe
  • En med lyst midterparti med lasergraveret sneppe
  • En med mørkt midterparti uden flyvende sneppe

På Trophy Plates’ sneppeplader er der plads til 20 eller 40 penselfjer.

Penselfjerne samles nemt ved blot at stikkes den lille fjer ind i et forboret hul.

Basen på sneppepladerne har naturligvis samme farve som de øvrige trofæplader til råbuk, hjort og vildsvin så du kan sammensætte en flot og ensartet trofæsamling.

Sneppepladerne er alle lavet af  FSC-certificeret egetræ i højeste kvalitet. Ved at købe sneppeplader hos mig bidrager du til bæredygtighed og sikrer miljøet

Sneppeplade sneppeplader

Sneppeplader

Sneppejagt

Sneppejagt på den eftertragtede fugl er stadig omfattet af lidt mystik og nogle jæger omtaler stadig  sneppen som “troldfuglen”. Det er måske ikke så mærkeligt da man kan opleve at den pludseligt kan forekomme under sneppefaldet og andre gange ser man ikke en eneste sneppe. Der er lige som om at sneppen har sit eget liv og kommer pludselig og forsvinder ligeså pludselig. Det er fordi at de fleste snepper der nedlægges i Danmark er trækfugle. 

De største bestande af sneppe forekommer i de skandinaviske lande og Rusland. Når det begynder at blive koldere og vinterligt i disse lande trækker sneppen sydpå og vi kan opleve sneppefald. Det betyder successen på sneppejagten i Danmark hovedsageligt afhænger af hvornår vinteren starter nordpå, men typisk kan man opleve sneppefald i slutningen af oktober og starten af november.

Sneppen er nok det mest eftertragtede jagttrofæ for den passionerede haglbøssejæger. Hvis der doubleres til snepper og nedlæggelsen sker med vidner kan man blive optaget i Dansk Sneppeklub.

En jægers første sneppe hædres på paraden hvor jægeren kysser sneppen bagi.

Sneppejagt