Trofæplader i skandinavisk design med lasergraveret motiv

Trofæplader i skandinavisk design er en ny produkt serie, hvor vi har fundet vores helt egen stil og alligevel har beholdt det klassiske egeløv til minde om dyrets sidste måltid eller som et symbol på hvad dyret kan spise.

Trofæplader i skandinavisk design fås til både buk, dåhjort, kronhjort og vildsvin.

Dette er den perfekte trofæplade til jægeren, der har skudt sin allerførste buk eller jægeren, som gerne vil have noget særligt og ønsker at skabe et varigt minde og derfor vælger en håndlavet trofæplade med flotte dekorationer og et valgfrit lasergraveret motiv og tekst. Denne trofæplade er særdeles velegnet til at fremhæve den specielle jagtoplevelse. Trofæplader i skandinavisk design er alle lavet af lindetræ, der giver en finere overflade og nogle skarpere kantfræsninger i forhold til andre træsorter.

Trofæplader i skandinavisk design med individuel tekster og motiver

Trofæplader i skandinavisk design fås som noget helt unik med flere valgfrie lasergraverede motiver og individuelle lasergraverede tekster. 

Trofæplader i skandinavisk design til buk, sikahjort, dåhjort, kronhjort og vildsvin kan fremstilles med flere valgfrie lasergraverede motiver og individuelle lasergraverede tekster.

Det betyder, at du kan sætte dit eget præg på trofæpladen ved at vælge mellem flere lasergraverede motiver og skrive din egen tekst om din oplevelse under jagten. F.eks. min første buk skudt med bue og pil eller min første kronhjort som jæger og sted og dato.

De skandinaviske trofæplader fås i forskellige varianter:

  1. Håndlavet egeløv med lasergraveret motiv
  2. Håndlavet egeløv med valgfri lasergraveret motiv eller tekst
  3. Håndlavet egeløv uden motiv og tekst

Trofæplader i skandinavisk design med individuel tekster og motiver

Trofæplader til buk, sikahjort, dåhjort, kronhjort og vildsvin med valgfri lasergraveret motiv og tekster er bestillingsvare og leveres indenfor 4-6 uger. Hvis du er interesseret i trofæplader hvor du ønsker at sætte dit eget præg, skal du skrive til mig på email eller ringe på tlf. nr. 2685 4805. Produkter med individuelle tekster og motiver er undtaget fra fortrydelsesretten ifølge forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.