Skandinavisk design

Skandinavisk design af trofæplader er helt nyt, hvor vi har fundet vores helt egen stil og har alligevel beholdt det klassiske egeløv til minde om dyrets sidste måltid eller som et symbol på, hvad dyret typisk spiser.

Trofæplader i skandinavisk design til buk, sikahjort, dåhjort, kronhjort og vildsvin kan fremstilles med flere valgfrie lasergraverede motiver og individuelle lasergraverede tekster.

Det betyder, at du kan sætte dit eget præg på trofæpladen ved at vælge mellem flere lasergraverede motiver og skrive din egen tekst om din oplevelse under jagten. F.eks. min første buk skudt med bue og pil eller min første buk som jæger og sted og dato.

De skandinaviske trofæplader fås i forskellige varianter:

  1. Håndlavet egeløv med lasergraveret motiv
  2. Håndlavet egeløv med valgfri lasergraveret motiv eller tekst
  3. Håndlavet egeløv uden motiv og tekst
Dette er den perfekte trofæplade til jægeren, der har skudt sin allerførste buk eller jægeren, som gerne vil have noget særligt og ønsker at skabe et varigt minde og derfor vælger en håndlavet trofæplade med flotte dekorationer og et valgfrit lasergraveret motiv og tekst. Denne trofæplade er særdeles velegnet til at fremhæve den specielle buk.
 
Alle de skandinaviske trofæplader er lavet af lindetræ, der giver en finere overflade og nogle skarpere kantfræsninger i forhold til andre træsorter.
Skandinavisk design

Trofæplader til buk leveres fra lager med en leveringstid på 2-4 hverdage,

Hjorteplader til dåhjort og kronhjort bliver introduceret til efteråret 2020, når hjortesæsonen starter, hvorefter hjortepladen vil være på lager til levering indenfor 2-4 hverdage. Det samme gælder for vildsvineplader.

Hvis du allerede nu er interesseret, kan du reservere et eksemplar. Skriv til mig på email eller ring på tlf. nr. 2685 4805.