Vildsvineplader

Her finder du et stort udvalg af vildsvineplader og tilbehør til vildsvineplader i flere forskellige størrelser. Vi har et større udvalg på tilbehør til pladerne end de fleste, og vores priser er selvfølgelig konkurrencedygtige. Kig dig omkring og find dine favoritter til dit trofæ.

Trofæplade Vildsvin

Vildsvineplader i alle størrelser

Vildsvineplader og tilbehør til vildsvin, når vildsvinetænder skal monteres på vildsvineplade.

Vildsvineplader lavet af  FSC-certificeret egetræ til absolut billigste priser med kvaliteten helt i top.

Vildsvineplader i FSC-certificeret egetræ i flere størrelser. Fra den mindste på 10 cm i diameter til 26 cm.

Vildsvinepladerne har samme farve, som de øvrige trofæplader til råbuk og hjorte og dermed kan du sammensætte en flot og ensartede trofæsamling.

Ved at købe disse vildsvineplader bidrager du til bæredygtighed og sikrer miljøet. Hvis du ønsker at læse mere om FSC skov certificering, læs mere her.

Tilbehør til vildsvin

Tilbehør til vildsvin når du vil montere vildsvinetænder på vildsvineplade. Vores tilbehør omfatter forskellige egeløv og andre dekorationer som f.eks, vildsvinehoved. Egeløvet er typisk bronze farvet er eller lys sølvfarve. 

Egeløvet fås i flere størrelser og passe til forskellige længder af vildsvinetænderne.

Vildsvineplader til vortesvin

Vildsvineplader til vortesvin til de langt større tænder har vi naturligvis også. Vildsvineplader til vortesvin fås med diameter på 24 cm og 26 cm er store nok til helt store tænder fra vortesvin. 

Vildsvinetænder

Vildsvinepladerne fås i alle størrelser fra 10 cm og helt op til 26 cm i diameter. Derfor har jeg alt til at montere vildsvinetænder fra den mindre galt til den helt store gamle keiler.

Montering af vildsvinetænder på plade

Montering af vildsvinetænder på plade er nemt med de støbte egeløv der leveres med en enkelt skrue.

Gratis fragt

FRI FRAGT – ved ordrer over 399 kr til pakkeshop

Hos mig behøver du ikke at købe 10 vildsvineplader for at få dem til en lav pris. Du bestemmer selv, om du vil købe 1 vildsvineplader eller flere.
Prisen er altid den samme, og hvis du fylder indkøbskurven op og køber for over 399,-. er fragten gratis.

Hvis du køber for mindre end 399,- får du fragten til kun 29,- til PostNord eller  GLS pakkeshop.

Køb vildsvinepladerne hos mig og få dem leveret inden for få dage. Ordrer bestilt inden kl. 19:00 vil blive afleveret den følgende dag kl. 7:00 og ordrer bestilt herefter, vil først blive afleveret dagen efter.

Gratis Fragt Logo

Nye produkter

Jeg arbejder løbende med at udvide sortimentet og hvis du mangler noget du ikke kan finde på min hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte mig på enten email eller på telefon.