Trofæholder til buk, hjort, ræv, vildsvin, mår, grævling, muntjak

Trofæholder til jagttrofæer fra fra buk, ræv, kronhjort, muflon, muntjac, grævling og mårhund, som alternativ til den traditionelle plade på væg.

Trofæpiedestal til ræv, muflon og andre rovdyr.

Trofæpiedestal er en stander som er designet til at præsentere jagttrofæer på væggen ligesom trofæplader. Trofæpiedestalen holder trofæet ud fra væggen, således at trofæet præsenteres i en naturlig vinkel.

Ikke på lager

Trofædesign med trofæholder og trofæpiedestal

Trofædesign med trofæholder og trofæpiedestal vises her som inspiration, så du har muligheden for at vurdere mulighederne med vores produkter. 

Løsninger med til både afskåret opsats dvs.. uden under kæbe og fuldkranie opsats, hvor både over. og underkæbe er intakt.

Vildsvineplade i reol bordstander
Bukkeplade alternativ
Trofæ holder med bukkeopsats fra Gjorslev gods 440 gram
Trofæpiedestal med lys træfod og med seksender buk
Trofæholder med buk og medalje ræv
Trofæpiedestal med ræve kranie
Trofæ piedestal til kronhjort
Vildsvineplade til vildsvinetænder
Trofæholder til montering af bukke opsats
Trofæ holder trofæ piedestal buk
Trofæ piedestal med bukke opsats
Trofæ piedestal med råbuk opsats
Trofæholder med stor buk fra polen
Trofæ piedestal med bukke opsats
Trofæpiedestalen
Upload Image...
Upload Image...
Trofæholder og trofæpiedestal til jagttrofæer

Trofæholder og trofæpiedestal til jagttrofæer

Trofæholder og trofæpiedestal til at præsentere jagttrofæer fra buk, ræv, kronhjort, muflon, muntjac, grævling og mårhund, på trofæstander, som alternativ til den traditionelle plade på væg.

Vores trofæholder er konstrueret til at holde opsatsen eller geviret med stænger eller plade, som understøtter kraniet i en naturlig stilling. Trofæholderen præsentere trofæer på et skrivebord, i reol eller vindueskarm eller der hvor det passe ind i din bolig eller jagthytte. Det giver nye muligheder når dit trofæ ikke længere nødvendigvis skal hænge på væggen.
 
Vores trofæpiedestal er en stander som er designet til at præsentere jagttrofæer på væggen ligesom trofæplader. Standeren holder trofæet ud fra væggen, således at trofæet præsenteres i en naturlig vinkel.

Med vores store udvalg af trofæholder der omfatter trofæ piedestaler og trofæstativer kan du lave lige netop det trofædesign som passe til dig og den måde du ønsker at præsentere dine jagt minder hvad enten du ønsker løsning i reol, hylde eller bord, eller løsninger til vægmontering.