Trofæstativ til buk & Bukkestativ

Vores trofæstativ til buk & bukkestativ er designet til få jagttrofæer til at se ud som om det svære i luften. På den måde er det trofæet som er i fokus og det giver samtidig mulighed for at du kan præsentere trofæet på for eksempel reol, vindueskarm eller arbejdsbordet.

Du behøver ikke værktøj eller noget andet for at præsentere opsatsen fra bukken. Det kræver bare at opsatsen er afkogt og bleget.
Bukkeopsatsen sættes direkte ned over grebet, som går op i halsåbningen og holder opsatsen fast.

Stativet til buk, ræv, muntjac, grævling og mårhund er en af vores løsninger til den tendens, hvor man monterer et fuldt kranie uden at save i det.

Så længe trofæet ikke er afsavet er der flere monteringsmuligheder, hvad enten man foretrækker trofæplader eller stativer. Desuden kan trofæet altid opmåles i henhold til CIC uden at der fratrækkes vægt, der i nogle tilfælde kan medføre, at trofæet ikke opnår medalje.

Designet af bukkestativet

Bukkestativet er lavet i et enkelt design, og er Pulverlakeret, hvilket giver en smuk og ridsefast overflade. Stativet fås i 2 forskellige farver:

  • Rustik gråsort metallic
  • Hvid RAL 9010 glans 30

Fordelene ved den rustikke gråsorte metallic overflade er at støvet faktisk ikke ses, som på andre sort lakeret overflader. Med de forskellige farver, så er der også et stativ som matcher æstetikken i dit hjem.

Bukkestativerne er designet og produceret i Danmark🇩🇰

Trofæstativet er et elegant design, der præsenterer trofæet på bedste vis og giver et alternativ til montering på plade, så du ikke er tvunget til at skulle hænge det op på væggen.

Trofaestativ til råbuk

Trofæstativet

Trofæstativet præsenterer dine smukke trofæer på en alternativ måde i forhold til den traditionelle, hvor opsatsen monteres på en plade. Med et trofæstativ kan du præsentere dit trofæ alle steder i dit hjem.

Bukkeopsatsen sættes direkte ned over grebet, som går op i halsåbningen og holder opsatsen fast. Derudover er der en tværstiver, der styrer opsatsen i en horisontal retning. Dette sikrer den mest stabile montering af opsatsen og samtidig præsenteres trofæet i en naturlig vinkel.

Her hos Trophyplates kan vi tilbyde et alternativ til den klassiske trofæplade. Det gør vi ved at gøre det nemt for danske jægere at fremvise trofæerne med unikke løsninger. Vi forhandler håndlavede, udskårne, trofæplader eller stativer, så der er en løsning til at fremhæve dine trofæer i dit hjem.

Læs med her, hvis du ønsker at lære mere om aldersbedømmelse af buk.