Bukkeplader

Bukkeplader i klassisk form med skarpe kantfræsninger til gode priser eller de smukke håndlavede bukkeplader i lindetræ af højeste kvalitet, hvor motiverne er snittet med håndmejsler og behandler med træolie. 

Jeg har det største udvalg af bukkeplader i 4 forskellige type:

  • Billige bukkeplader i FSC-certificeret egtræ
  • Bukkeplader i lindetræ
  • Skandinaviske håndlavede bukkeplader
  • Håndlavede bukkeplader

Jagten er ikke slut før trofæet hænger på en smuk bukkeplade så her er muligheden for at få montere opsatsen. Giv trofæet den respekt og opmærksomhed det fortjener ved at få det monteret på en af TrophyPlates.dk bukkeplader. 

Håndlavede bukkeplader

Håndlavet bukkeplader til at mindes den enestående jagtoplevelse, hvor man ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen eller hvor man ønsker noget særligt, når jagthistorien skal fortælles.

Bukkeplade i lindetræ

Bukkeplader i FSC egetræ

Billige bukkeplader

Billige bukkeplader i FSC-certificeret egetræ er til absolut billigste priser og samtidig er kvaliteten helt i top. Ved at købe disse plader bidrager du til bæredygtighed og sikrer miljøet.

Bukkepladerne er lavet i super kvalitet FSC-certificeret egetræ. Hvis du ønsker at læse mere om FSC skov certificering, læs mere her

Bukkeplader i lindetræ

Den anden serie er lavet af lindetræ, der giver en finere overflade og nogle skarpere kantfræsninger i forhold til egetræet. Dette er muligt da lindetræet er nemt at bearbejde.

Bukkepladerne i lindetræ er med Trophy Plates’s unikke monteringshage, der gør det nemt at montere på alle størrelser af skruer. Den unikke indsnævring omkring skruehovedet sikrer at bukkepladen sidder solidt på væggen.

Træets meget lyse farve gør det attraktivt i forhold til andre træsorter, idet det kan farves i alle toner. Lige fra helt lys til helt sort. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent overfladebehandling.

Lindetræet er naturlig udbredt i hele Europa, men er især udbredt i skovene østpå i landene Tjekkiet og Slovakiet, hvor træet kommer fra til vores bukkeplader. Begge landes befolkning er meget bevidste om miljø og bæredygtighed og ifølge World Bank er landene nogle af de mest skovrige nationer i EU, hvor det totale skovareal fra 1990 til 2015 er steget. Dette sikrer en bæredygtig produktion og en fornuftig udnyttelse af naturlige ressourcer.

Skandinaviske håndlavede bukkeplader

Jeg har specialdesignede håndlavede bukkeplader i skandinavisk enkelt stil, hvor de rette linjer matcher perfekt til moderne boligindretning, hvor stilen er funktionel, unik og personlig.

Disse exklusive bukkeplader er den ultimative måde at præsentere et jagttrofæ fra den enestående jagtoplevelse. Med andre ord er det den unikke bukkeplade til at fremhæve et særligt trofæ i samlingen eller hvor man ønsker noget særligt, når jagthistorien skal fortælles. For jægeren der tror han har alt. 

Perfekt trofæplade til jægeren der har skudt sin allerførste forårsbuk eller jægere som gerne vil have noget særligt, hvor man ønsker at skabe et varigt minde og derfor vælger en håndlavet trofæplade med flotte dekorationer.

Hurtig levering og Gratis fragt

 

GRATIS FRAGT – ved ordrer over 399 kr til pakkeshop

Hos mig behøver du ikke at købe 10 bukkeplader for at få dem til en lav pris. Du bestemmer selv, om du vil købe 1 bukkeplade eller flere. Prisen er altid den samme, og hvis du fylder indkøbskurven op og køber for over 399,-kr. er fragten gratis.
Hvis du køber for mindre end 399,-kr får du fragten til kun 29,- til PostNord eller GLS pakkeshop.

Køb bukkepladene hos mig og få den leveret inden for få dage. Ordrer bestilt inden kl. 19:00 vil blive afleveret den følgende dag kl. 7:00 og ordrer bestilt herefter, vil først blive afleveret dagen efter.

Få altid samme farve og form

Næste gang du køber hos mig, kan jeg garantere, at du kan få den samme vare i samme form og farve således, at den matcher din trofæsamling. Vi kender alle til problemet med at få den samme form og farve, når vi står nede i jagtbutikken og ikke kan finde en, der er magen til. Jeg garanterer derfor at have samme form og farve altid, da vi bruger samme leverandør og bestemmer selv produktets kvalitet.

Størrelse og farver

Størrelse på pladen er valgt, så den passer, hvis opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. Snittet er det mest udbredte i Danmark, og man vælger typisk dette for at bevare så meget af kraniet som muligt samt at næsebenet bevares. Læs mere om afsavning af trofæet, læs mere her.

Du kan nemt se størrelsen på alle vores plader under det enkelte produkt, hvor vi har angivet mål på yderkanten og mål på det areal, hvor opsatsen skal monteres.

De håndlavede bukkeplader leveres i forskellige farver sådan, at der altid findes en farve, der passer til ens eget hjem.

  • Let tonet træfarve, hvor træets naturlige egenskaber og åretegninger fremgår. 
  • Gennemsigtig sort farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.

Kontakt mig – hvis du mangler noget til din bukkeopsats

Jeg arbejder løbende med at udvide sortimentet og hvis du mangler noget du ikke kan finde på hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte mig på enten email eller på telefon. ​

Du er også velkommen til at læse med på vores Jagt og Vildt univers, hvor du bl.a. kan læse om aldersbedømmelse af buk.