Opsatsplader buk

Opsatsplader til buk fra de klassiske opsatsplader, som alle jægere kender, til smukke håndlavede opsatsplader med mange detaljer. Der gives rige muligheder for at kombinere vores forskellige opsatsplader på væggen.

Opsatsplader til den mindeværdige jagtoplevelse

Det kan være den unikke jagtoplevelse på medaljebukken, hvor den skal have en speciel plads i samlingen, og derfor skal monteres på en håndlavet opsatsplade omkranset af et antal bukke skudt på samme revir monteret på klasisiske opsatsplader.

Eller den allerførste forårsbuk man har skudt, hvor man ønsker at skabe et varigt minde og derfor vælger en stor bred håndlavet opsatsplade med dekorationer på begge sider. Den store og brede opsatsplade er særdeles velegnet til at dominere, når den hænges på væggen alene. Alle der kommer ind i lokalet vil straks rette opmærksomheden på den smukke opsatsplade for at høre om jagtoplevelsen.

 

Opsatsplader til montering af råbuk opsats
Klassiske opsatsplader i lindetræ

Klassiske opsatsplader

De helt klassiske opsatsplader, som alle kende.

Svensk råbuk på lys håndlavet trofæplade

Håndlavede opsatsplader

Håndlavet opsatsplade til at mindes den enestående jagtoplevelse, hvor man ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen eller hvor man ønsker noget særligt, når jagthistorien skal fortælles.

Skandinaviske trofæplader med lasergraveret råbuk

Skandinaviske opsatsplader

Håndlavet opsatsplade i enkel stil og de rette linjer matcher perfekt til moderne boligindretning, hvor stilen er funktionel, unik og personlig.

Råbuk på sortmalet stativ

Stativ buk

Stativ til buk der præsentere trofæet på f.eks. reoler eller skrivebord. Stativet præsentere trofæet uden, at kraniet er afsavet, d.v.s ligesom man typisk får trofæet efter jagterne i Polen

Gratis fragt

GRATIS FRAGT - ved ordrer over 399 kr til pakkeshop

Hos mig behøver du ikke at købe 10 opsatsplader for at få dem til en lav pris. Du bestemmer selv, om du vil købe 1 opsatsplade eller flere. Prisen er altid den samme, og hvis du fylder indkøbskurven op og køber for over 399,-kr. er fragten gratis. Køb opsatspladene hos mig og få den leveret inden for få dage.

Gratis Fragt Logo

Få altid samme farve og form

Næste gang du køber hos os, kan vi garantere, at du kan få den samme vare i samme form og farve således, at den matcher din trofæsamling. Vi kender alle til problemet med at få den samme form og farve, når vi står nede i jagtbutikken og ikke kan finde en, der er magen til. Jeg garanterer derfor at have samme form og farve altid, da vi bruger samme leverandør og bestemmer selv produktets kvalitet.

Størrelser og farver

Jeg har valgt størrelsen på opsatsplader, så de passer når, opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. så der bevares så meget af kraniet som muligt samt at næsebenet bevares. For yderligere oplysninger om afsavning af opsats, læs mere her.

Du kan nemt se størrelsen på alle opsatsplader under det enkelte produkt, hvor jeg har angivet mål på yderkanten og mål på det areal, hvor opsatsen skal monteres.

De håndlavede opsatsplader leveres i forskellige farver sådan, at der altid findes en farve, der passer til et hver jægerbolig.

  • Let tonet træfarve, hvor træets naturlige egenskaber og åretegninger fremgår.
  • Gennemsigtig brun farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.
  • Gennemsigtig sort farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.

Materiale

De håndlavede opsatsplader er lavet af Lindetræ. Lindetræ er efter vores mening det bedste materiale til håndlavede træarbejder. Træets meget lyse farve gør det attraktivt i forhold til andre træsorter, idet det kan farves i alle toner. Lige fra helt lys til helt sort. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent overfladebehandling. Desuden har lindetræet få knaster og er nemt at bearbejde.

De klassiske opsatsplader er alle lavet i FSC-certificeret egetræ. Hvis du ønsker at læse mere om FSC skov certificering, læs mere her

Nye produkter

Jeg arbejder løbende med at udvide sortimentet og hvis du mangler noget du ikke kan finde på hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte mig på enten email eller på telefon. ​