Opsatsplader

Opsatsplader til buk fra den klassiske opsatsplade, som alle jægere kender, til den smukke håndlavede opsatsplade med mange detaljer. Der gives rige muligheder for at kombinere vores forskellige opsatsplader på væggen.

Opsatsplader

Opsatsplade til den mindeværdige jagtoplevelse

Det kan være den unikke jagtoplevelse på medaljebukken, hvor den skal have en speciel plads i samlingen, og derfor skal monteres på en håndlavet opsatsplade omkranset af et antal bukke skudt på samme revir monteret på klasisiske opsatsplader.

Eller den allerførste forårsbuk man har skudt, hvor man ønsker at skabe et varigt minde og derfor vælger en stor bred håndlavet opsatsplade med dekorationer på begge sider. Den store og brede opsatsplade er særdeles velegnet til at dominere, når den hænges på væggen alene. Alle der kommer ind i lokalet vil straks rette opmærksomheden på den smukke opsatsplade for at høre om jagtoplevelsen.

 

Opsatsplader til montering af råbuk opsats
Klassiske opsatsplader i lindetræ

Klassiske opsatsplader

De helt klassiske opsatsplader, som alle kender.

Svensk råbuk på lys håndlavet trofæplade

Håndlavede opsatsplader

Håndlavet opsatsplade til at mindes den enestående jagtoplevelse, hvor man ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen eller hvor man ønsker noget særligt, når jagthistorien skal fortælles.

Skandinaviske trofæplader med lasergraveret råbuk

Skandinaviske opsatsplader

Håndlavet opsatsplade i enkel stil og de rette linjer matcher perfekt til moderne boligindretning, hvor stilen er funktionel, unik og personlig.

Råbuk på sortmalet stativ

Stativ buk

Stativ til buk der præsenterer trofæet på f.eks. reol eller skrivebord. Stativet præsenterer trofæet uden at kraniet er afsavet, d.v.s ligesom man typisk får trofæet efter jagterne i Polen

Opsatsplader buk

Montering af opsats på opsatsplade

Montering af opsats på opsatsplade er nemt, da alle de klassiske opsatsplader har forboret hul. Derfor behøver du kun en skruetrækker for at få opsatsen op at hænge. Sæt skruen igennem det forborede hul i opsatspladen og skru den i beslaget. Skyd opsatsen ned over beslaget samtidig med, at du justerer højden. Stram skruen, indtil opsatsen sidder fast. 

På denne måde kan du hurtigt montere opsatsen på pladen og hænge det op på væggen derhjemme. De forskellige former på opsatspladerne er med til at fremhæve dit jagttrofæ, og det er derfor vigtigt, at du vælger den korrekte størrelse for at få det pæneste udtryk.

Beslagene er beregnet til montering af opsats, hvor under-og overkæbe er afsavet.  De kan justeres op og ned for at få den perfekte placering på opsatspladen.

Hvis du ikke ønsker at skære i dit jagttrofæ, kan du præsentere opsatsen på et stativ til råbuk.

Størrelser og farver på opsatspladerne

Jeg har 2 størrelser på nogle af opsatsplader. En der passer, når opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. Så der bevares så meget af kraniet som muligt samt hele næsebenet. Derudover har jeg en lidt mindre størrelse, som anvendes, når kraniet skæres i en ret linje fra første halsvirvel til under midten af øjenhulen.

Den første er det mest udbredte i Danmark, og man vælger typisk dette for at bevare så meget af kraniet som muligt samt at næsebenet bevares.

For yderligere oplysninger om afsavning af opsats, læs mere her.

Du kan nemt se størrelsen på alle opsatsplader under det enkelte produkt, hvor jeg har angivet mål på yderkanten og mål på det areal, hvor opsatsen skal monteres. Så du kan være sikker på at vælge den rigtige størrelse første gang.

De håndlavede opsatsplader leveres i forskellige farver sådan, at der altid findes en farve, der passer til enhver jægerbolig.

  • Let tonet træfarve, hvor træets naturlige egenskaber og åretegninger fremgår.
  • Gennemsigtig brun farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.
  • Gennemsigtig sort farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.

Gratis fragt

Hos mig behøver du ikke at købe 10 opsatsplader for at få dem til en lav pris. Du bestemmer selv, om du vil købe 1 opsatsplade eller flere. Prisen er altid den samme, og hvis du fylder indkøbskurven op og køber for over 399,-kr. er fragten gratis.
Hvis du køber for mindre end 399,-kr får du fragten til kun 29,-kr,-kr nærmeste GLS pakkeshop.
Køb opsatspladerne hos mig og få dem leveret inden for få dage.

Gratis Fragt Logo

Få altid samme farve og form

Næste gang du køber hos os, kan vi garantere, at du kan få den samme vare i samme form og farve således, at den matcher din trofæsamling. Vi kender alle til problemet med at få den samme form og farve, når vi står nede i jagtbutikken og ikke kan finde en, der er magen til. Jeg garanterer altid at have samme form og farve, da vi bruger samme leverandør og bestemmer selv produktets kvalitet.

Materiale

De håndlavede opsatsplader er lavet af lindetræ. Lindetræ er efter vores mening det bedste materiale til håndlavet træarbejde. Træets meget lyse farve gør det attraktivt i forhold til andre træsorter, idet det kan farves i alle toner. Lige fra helt lys til helt sort. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent overfladebehandling. Desuden har lindetræet få knaster og er nemt at bearbejde.

De klassiske opsatsplader er alle lavet i FSC-certificeret egetræ. Hvis du ønsker at læse mere om FSC skov certificering, læs mere her

Nye produkter

Jeg arbejder løbende med at udvide sortimentet og hvis du mangler noget du ikke kan finde på hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte mig på enten email eller på telefon. ​