Flotte opsatsplader i bedste kvalitet

Flotte plader hver gang jeg har bestilt og altid hurtig levering.

John

Hurtig og nemt

God service, god kvalitet, hurtig levering

Lasse

Hurtig levering og online vejledning

Hurtig ekspedition og gode vejledninger og eksempler på hjemmesiden

Alexandra

Opsatsplader

Stort udvalg af opsatsplader, hvor du kan få opsatsplade i mange størrelser og flere farver til buk, dåhjort, sikahjort, elg, vildsvin og kronhjort.

Opsatsplader til buk, kronhjort, dåhjort, sikahjort, elg og vildsvin. Få den bedste opsatsplade hos os og det største udvalg af størrelser og farver.

Sortimentet af opsatsplader er bredt og omfatter mange forskellige former af den klassiske opsatsplade, som alle jægere kender, og den smukke håndlavede opsatsplade med mange detaljer. Der gives rige muligheder for at kombinere vores forskellige opsatsplader på væggen.

Opsatsplader er lavet i FSC-certificeret egetræ i bedste kvalitet. Overfladebehandlingen er 100% ensartet og det sikrer, at du får den bedste opsatsplade hos os.

Opsatsplader buk

Opsatsplader buk

Opsatsplader buk fås i mange forskellige former og flere farver til montering af opsatsen.

De forskellige former på opsatspladerne er med til at fremhæve dit jagttrofæ og du kan ved at vælge mellem de mange former få forskellige udtryk i din præsentation af dine opsatser.

Opsatsplader buk fås i flere farver fra den helt lyse til den helt mørke. 

Hvis du ikke kan finde en opsatsplade der er magen til den du allerede har brugt i din trofæsamling, kan vi specialfremstille den ud fra en model. Kontakt os og vi finder en løsning.

Tilbud
Tilbud

Opsatsplader hjort

Opsatsplader hjort til kronhjort, dåhjort og sikahjort. Udvalget er stort med mange størrelser.

Opsatsplader hjort matcher vores opsatsplader buk i form og farve og på den måde kan du sikre at din trofæsamling ser ensartet ud.

Opsatsplader hjort kronhjort gevir

Opsatsplader Elg

Opsatsplader elg er noget bredere end opsatspladerne til de almindelige hjortearter, som har et smallere kranie end elgen. Nedenfor se du en lille udvalg af opsatsplader til elg som har en tilpas størrelse så at de passer til bredden på elgens kranie.

Håndlavede opsatsplader buk

Håndlavede opsatsplader buk lavet i lindetræ med flotte udskæringer af forskellige motiver hvor det typisk er egeløv der benyttes. Alle disse opsatsplader er håndlavede hvilken vil sige at de er snittet med håndmejsler hvor håndværkerne har benyttet århundrede gamle traditioner.

Billige opsatsplader

Billige opsatsplader og samtidig er kvaliteten helt i top, da vi sælger produkterne direkte fra vores leverandører uden nogle fordyrende mellemled. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sælger altid produkter i super god kvalitet fra vores gode leverandører.

Opsatsplade til den mindeværdige jagtoplevelse

Det kan være den unikke jagtoplevelse på medaljebukken, hvor den skal have en speciel plads i samlingen, og derfor skal monteres på en håndlavet opsatsplade omkranset af et antal bukke skudt på samme revir monteret på klasisiske opsatsplader.

Eller den allerførste forårsbuk man har skudt, hvor man ønsker at skabe et varigt minde og derfor vælger en stor bred håndlavet opsatsplade med dekorationer på begge sider. Den store og brede opsatsplade er særdeles velegnet til at dominere, når den hænges på væggen alene. Alle der kommer ind i lokalet vil straks rette opmærksomheden på den smukke opsatsplade for at høre om jagtoplevelsen.

Opsatsplader til montering af råbuk opsats

Montering af opsats på opsatsplade

Montering af opsats på opsatsplade er nemt, da alle de klassiske opsatsplader til buk har forboret hul. Derfor behøver du kun en skruetrækker for at få opsatsen op at hænge. Sæt skruen igennem det forborede hul i opsatspladen og skru den i beslaget. Skyd opsatsen ned over beslaget samtidig med, at du justerer højden. Stram skruen, indtil opsatsen sidder fast. 

På denne måde kan du hurtigt montere opsatsen på pladen og hænge det op på væggen derhjemme. De forskellige former på opsatspladerne er med til at fremhæve dit jagttrofæ, og det er derfor vigtigt, at du vælger den korrekte størrelse for at få det pæneste udtryk.

Beslagene er beregnet til montering af opsats, hvor under-og overkæbe er afsavet.  De kan justeres op og ned for at få den perfekte placering på opsatspladen.

Hvis du ikke ønsker at skære i dit jagttrofæ, kan du præsentere opsatsen på et stativ til råbuk.

Størrelser og farver på opsatspladerne

Jeg har 2 størrelser på nogle af opsatsplader. En der passer, når opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. Så der bevares så meget af kraniet som muligt samt hele næsebenet. Derudover har jeg en lidt mindre størrelse, som anvendes, når kraniet skæres i en ret linje fra første halsvirvel til under midten af øjenhulen.

Den første er det mest udbredte i Danmark, og man vælger typisk dette for at bevare så meget af kraniet som muligt samt at næsebenet bevares.

For yderligere oplysninger om afsavning af opsats, læs mere her.

Du kan nemt se størrelsen på alle opsatsplader under det enkelte produkt, hvor jeg har angivet mål på yderkanten og mål på det areal, hvor opsatsen skal monteres. Så du kan være sikker på at vælge den rigtige størrelse første gang.

De håndlavede opsatsplader leveres i forskellige farver sådan, at der altid findes en farve, der passer til enhver jægerbolig.

  • Let tonet træfarve, hvor træets naturlige egenskaber og åretegninger fremgår.
  • Gennemsigtig brun farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.
  • Gennemsigtig sort farve, hvor træets naturlige egenskaber bevares.

Gratis fragt

GRATIS FRAGT – ved ordrer over 499 kr til pakkeshop

Hos mig behøver du ikke at købe 10 opsatsplader eller flere for at få dem til en lav pris, vi har altid knivskarpe priser uafhængig af antal. Hvis du vælger at købe 10 stk. eller mere har du mulighed for storkøbsrabat på opsatsplader til buk.
Hvis du fylder indkøbskurven op og køber for over 499,-kr. er fragten gratis.
Hvis du køber for mindre end 499,-kr får du fragten til kun 29,- til PostNord eller GLS pakkeshop.

Køb opsatspladerne hos mig og få dem leveret inden for få dage. Ordrer bestilt inden kl. 18:00 vil blive afleveret den følgende dag kl. 7:00 og ordrer bestilt herefter, vil først blive afleveret dagen efter.

Gratis Fragt Logo

Få altid samme farve og form

Når du handler hos Trophyplates så garanterer vi at du kan få din vare i samme form og farve, hver gang at du handler hos os – på den måde matcher din trofæsamling altid. Vi forstår nemlig problemet, der opstår hvis man ikke kan få samme farve eller form, hvilket kan ske når man står nede i jagtbutikken. Derfor garanterer vi altid at du får den samme form og farve, fordi vi anvender samme leverandør og dermed selv bestemmer produktets kvalitet.

Materiale

De håndlavede opsatsplader er lavet af lindetræ. Lindetræ er efter vores mening det bedste materiale til håndlavet træarbejde. Træets meget lyse farve gør det attraktivt i forhold til andre træsorter, idet det kan farves i alle toner. Lige fra helt lys til helt sort. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent overfladebehandling. Desuden har lindetræet få knaster og er nemt at bearbejde.

De klassiske opsatsplader er alle lavet i FSC-certificeret egetræ. Hvis du ønsker at læse mere om FSC skov certificering, læs mere her

Inspiration

Vil du lære mere om råvildt, aldersbedømmelse af buk eller måske trofæbehandling? Se vores jagt univers “Jagt & Vildt”.

Minder på opsatsplader

Bevar minderne og den gode historie ved at præsentere dit trofæ på en af vores kvalitets opsatsplader. Her er et billedet galleri som inspiration til vores store sortiment. Der er en unik historie bag et hvert trofæ.
Opsatsplade Model F mørk eg med dansk buk
Opsatsplade buk mørk
Opsatsplade Model H mørk eg
Opsatsplade i lys ege træ Model B
Opsatsplade med dåhjort gevir på Model C 34x20 cm
Opsatsplade hjort med gevir fra dåhjort
Opsatsplade hjort i lys ege træ med gevir fra dåhjort
Opsatsplade kronhjort gevir