Trofæstativ til buk

Trofaestativ til råbuk

Trofæstativ til buk der præsentere trofæet på f.eks. reol, vindueskarm eller arbejdsbordet.

Trofæstativet er et elegant design der præsenterer trofæet på bedste vis og giver et alternativ til montering på plade.

Stativet til buk er en af mine løsninger til den tendens, hvor man monterer et fuldt kranie uden at save i det.

Så længe trofæet ikke er afsavet er der flere monteringsmuligheder hvad enten man foretrækker trofæplader eller stativer. Desuden kan trofæet altid opmåles i henhold til CIC uden at der fratrækkes vægt, der i nogle tilfælde kan medføre, at trofæet ikke opnår medalje.

Stativet er Pulverlakering der giver en smuk og ridsefast overflade. Stativet fås i 2 forskellige farver:

  • Rustik gråsort metallic.
  • Hvid RAL 9010 glans 30

Fordelene ved den rustikke gråsorte metallic overflade er at støvet faktisk ikke ses, som på andre sort lakeret overflade.

Bukkestativerne er designet og produceret i Danmark.

Bukkestativet er desværre udsolgt, men kommer på lager igen ultimo uge 35 og  det betyder at jeg igen kan sende denne vare fredag d. 3. september. Du har mulighed for at reservere ved at skrive en mail på info@trophyplates.dk

 

Trofæpiedestalen

Trofæpiedestalen præsenter dine smukke trofæer på en alternativ måde i forhold til den traditionelle, hvor opsatsen monteres på en plade. Med trofæ piedestal kan du præsentere dit trofæ alle steder i dit hjem.

Bukkeopsatsen sættes direkte ned over grebet, som gå op i halsåbningen og holder opsatsen fast. Derudover er der en tværstiver der styre opsatsen i horisontal retning. Dette sikre den mest stabile montering af opsatsen og samtidig præsenteres trofæet i en naturlig vinkel.