Skandinavisk trofæplade buk med valgfri lasergraveret motiv

DKK699.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Skandinavisk trofæplade til buk med valgfri lasergraveret motiv. Du kan sætte dit eget præg på trofæpladen ved at vælge mellem flere lasergraverede motiver eller skrive din egen tekst om din oplevelse under jagten. F.eks. min første buk skudt med bue og pil eller min første buk som ny jæger og sted og dato.

Trofæpladen er håndskåret i enkel skandinavisk stil med rette linjer og lys farve til at mindes den enestående jagtoplevelse, hvor man ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen eller hvor man ønsker noget særligt, når jagthistorien skal fortælles. Trofæpladens enkle stil matcher perfekt til moderne boligindretning, hvor stilen er funktionel, unik og personlig.

Perfekt trofæplade til jægeren der har skudt sin allerførste buk eller jægeren, som gerne vil have noget særligt og ønsker at skabe et varigt minde og derfor vælger en håndlavet trofæplade med flotte dekorationer og valgfri lasergraveret motiv og tekst. Denne trofæplade er særdeles velegnet til at fremhæve den specielle buk.

Leveres i let tonet træfarve, hvor træets naturlige egenskaber fremgår tydeligt.

Trofæpladen er lavet i bedste lindetræ, der efter vores mening er det bedste materiale. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent lys overfladebehandling.

Trophy Plates unikke monteringshage, der gør det nemt at montere på alle størrelser af skruer.

De skandinaviske trofæplader fås i 3 forskellige varianter:

  1. Håndlavet egeløv med lasergraveret råbuk (standard)
  2. Håndlavet egeløv med valgfri lasergraveret motiv eller tekster
  3. Håndlavet egeløv uden motiv og tekst

Trofæplader til buk med valgfri lasergraveret motiv og tekster er bestillingsvare og leveres indenfor 4-6 uger. Hvis du er interesseret i trofæplader hvor du ønsker at sætte dit eget præg, skal du skrive til mig på email eller ringe på tlf. nr. 2685 4805.

Produkter med individuelle tekster og motiver er undtaget fra fortrydelsesretten ifølge forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

Specifikation trofæplade buk

Monterings HxB:
20,0 x 12,0 cm

Total HxB:
34  x 19,5 cm

Yderligere information

Vægt 0.600 kg
Størrelse 34.5 × 19 × 0.19 cm

Du kunne også være interesseret i...