Besøg hos leverandør

Vi har været hos vores leverandør for at samle viden om deres produkter inden for mange typer af trævarer. Leverandøren er en familiedreven virksomhed opbygget på grundlag af faderens traditioner og mange års erfaring som jæger og håndværker. Firmaet startede oprindeligt som kombineret møbel-og træsnedkervirksomhed, men fokus er i dag næsten udelukkende på trofæplader til jægere i hele Europa. Det betyder, at virksomheden er en af de største indenfor branchen, og de producerer et meget bredt sortiment af opsatsplader og trofæplader til alle vildtarter. Moderne produktionsfaciliteter til fræsning af de klassiske opsatsplader sikrer konkurrencedygtige priser og dette kombineret med gamle traditioner og håndværk gør, at de kan lave alle typer af håndlavede plader med flotte dekorationer.

Vi har bestilt et passende sortiment hjem til råbuk for den kommende sæson og et lille udvalg af trofæplader til kronhjort. Derefter udvider vi løbende sortimentet til de øvrige almindelige vildtarter. Opsatsplader til vildsvin kommer i løbet af sommeren, og her er der en del nye ting, som alle kan glæde sig til.


Køb i vores webshop

Trophyplates.dk tilbyder levering fra lager af  gode kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. 

Mulighederne for specialfremstillede trofæplader er uendelige, og vi vil derfor gerne høre fra jer om specielle ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Ring eller skriv til os og vi kan drøfte mulighederne.

Specielt vores håndlavede skandinaviske trofæplader har vi store forventninger til og vores leverandør arbejder på at fylde vores lager.