Tilbud

Billige bukkeplader i super god kvalitet Model A

DKK49.00 DKK36.00

Ryd

Beskrivelse

Jeg har billige bukkeplader i forskellige modeller, og det er kun muligt at sælge til den absolutte konkurrence dygtige pris, fordi vi har samarbejde med en super effektiv og dygtig leverandør.

Vores absolut bedste køb til prisen og samtidig er kvaliteten helt i top. De flotte åre-tegninger i egetræet ses tydeligt i den ensartede mørke overfladebehandling. Kant profilen er ensartet fræset med skarp overgang til en lille indadgående bue og en ret kant afslutning.

Bukkepladerne i Model A er forberedt til montering af buk med bukkebeslag. Der er forboret hul og undersænkning på bagsiden.

Monteringshagen er fræset ud i træet, hvor der er plads til en ordentlig størrelse på skruer. Indsnævring omkring skruehovedet sikrer, at opsatspladen sidder solidt på væggen.

Størrelse på pladen er valgt, så den passer, hvis opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. Snittet er det mest udbredte i Danmark, og man vælger typisk dette for at bevare så meget af kraniet som muligt samt at næsebenet bevares.

Egetræet som bruges til fremstilling  af pladerne er fra FSC-certificeret skove østfra.

Specifikation billige Bukkeplader Model A

Monterings areal HxB:

21 x 12,5 cm

Total udvendig mål HxB:

22,0 x 13,5 cm

Yderligere information

Vægt 0.250 kg
Størrelse Råbuk PL01

Du kunne også være interesseret i...