Tilbud

Billige bukkeplader i super god kvalitet

DKK49.00 DKK35.00

Ryd

Beskrivelse

Vi har billige bukkeplader, og det er kun muligt at sælge til den absolutte konkurrence dygtige pris, fordi vi har samarbejde med en super effektiv og dygtig leverandør.

Vores absolut bedste køb til prisen og samtidig er kvaliteten helt i top. De flotte åre-tegninger i egetræet ses tydeligt i den ensartede mørke overfladebehandling. Kant profilen er ensartet fræset med skarp overgang til en lille udadgående bue og en kant afslutning.

Du bestemmer selv, om du vil købe 1 eller mange. Prisen er altid den samme, og hvis du fylder indkøbskurven op og køber for over 399,-kr. er fragten gratis.

Bukkepladerne er forberedt til montering af buk med bukkebeslag. Der er forboret hul og undersænkning på bagsiden.

Bukkepladen er lavet i super kvalitet FSC-certificeret egetræ. Hvis du ønsker at læse mere om FSC skov certificering, læs mere her

Monteringshagen er fræset ud i træet, hvor der er plads til en ordentlig størrelse på skruer. Indsnævring omkring skruehovedet sikrer, at bukkepladen sidder solidt på væggen.

Når du køber hos os, kan vi garantere, at du kan få den samme vare i samme form og farve således, at den matcher din trofæsamling.

 

Bukkeplade bagfra

Jeg har denne bukkeplade i 2 størrelser:

  • En der passer, når opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. Dermed kan så meget af kraniet bevares som muligt samt hele næsebenet.
  • En lidt mindre størrelse så den passer til, når kraniet skæres i en ret linje fra første halsvirvel til under midten af øjenhulen.

Læs mere om afsavning af trofæet, læs mere her.

Se vores udvalg af de klassiske bukkeplader, som er de mest anvendte i Danmark, læs mere her.

Vores bukkeplader er alle produceret indenfor EU og dermed sikrer du arbejdspladser og miljøet. Egetræet som bruges til fremstilling  af pladerne er fra FSC-certificeret skove østfra. Ved at købe disse plader bidrager du til bæredygtighed og sikre miljøet.

Specifikation billige bukkeplader

Monterings HxB:

18,5 x 11 cm

Total HxB:

20,5 x 13,0 cm

Eller

Monterings HxB:

21,0 x 13,o cm

Total HxB:

23,0 x 14,5 cm

Yderligere information

Vægt 0.250 kg
Størrelse N/A
Størrelse råbuk

,

Du kunne også være interesseret i...