Billige hjorteplader dåhjort og Sikahjort Model B

DKK89.00DKK129.00

Ryd

Beskrivelse

Jeg har billige hjorteplader til dåhjort og sikahjort, og det er kun muligt at sælge til den absolutte konkurrence dygtige pris, fordi vi har samarbejde med en super effektiv og dygtig leverandør.

Vores absolut bedste køb til prisen og samtidig er kvaliteten helt i top. De flotte åre-tegninger i egetræet ses tydeligt i den ensartede mørke overfladebehandling. Kant profilen er ensartet fræset med skarp overgang til en lille bue og en kant afslutning.

Hjortepladen er lavet i super kvalitet FSC-certificeret egetræ. Hvis du ønsker at læse mere om FSC skov certificering, læs mere her

På bagsiden er der en robust monteringshage for nem ophængning på væg.

Se vores udvalg af de klassiske hjorteplader, som er de mest anvendte i Danmark, læs mere her.

Vores hjorteplader er alle produceret indenfor EU og dermed sikrer du arbejdspladser og miljøet. Egetræet som bruges til fremstilling  af pladerne er fra FSC-certificeret skove østfra. Ved at købe disse plader bidrager du til bæredygtighed og sikre miljøet.

Størrelse på pladen er valgt, så den passer, hvis opsatsen skæres i en ret linje fra underkanten af øjenhulen. Snittet er det mest udbredte i Danmark, og man vælger typisk dette for at bevare så meget af kraniet som muligt samt at næsebenet bevares. Pladerne fås i 3 størrelser så de passer til spidshjorte og op til store hjorte.

Specifikation billige hjorteplader dåhjort og sikahjort Model B

Total HxB og Monterings areal HxB:

29 x 17 cm  –  26,5 x 15,5 cm (spidshjort)

32 x 18 cm  –  30 x 16,5 cm (mellem dåhjort og Sikahjort)

36 x 20 cm  –  32,5 x 18 cm (stor dåhjort og sikahjort)

For meget stor fuldskuffel kan en opsatsplade til kronhjort bruges, idet formen er den samme for de forskellige type.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse dåhjort

29×17 cm, 32×18 cm, 36×20 cm

Du kunne også være interesseret i...