Trofæplade buk i lys stil med egeløv og agern

DKK189.00DKK289.00

Ryd

Beskrivelse

Trofæplade buk i lys stil med egeløv og agern.

Trofæplade råbuk i lys stil med egeløv og agern fås i forskellige varianter:

  • Håndlavet egeløv med valgfri individuelle lasergraverede tekst.
  • Håndlavet egeløv uden tekst

Trofæplader til buk med valgfri lasergraveret tekst er bestillingsvare og leveres indenfor 4-6 uger. Hvis du er interesseret i trofæplader hvor du ønsker at sætte dit eget præg, skal du skrive til mig på email med de tekster ønsker. Produkter med individuelle tekster og motiver er undtaget fra fortrydelsesretten ifølge forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

Let tonet træfarve, hvor træets naturlige egenskaber fremgå tydelig.

Trofæplade er lavet i bedste lindetræ, der efter vores mening er det bedste materiale. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent lys overfladebehandling.

Trofæpladen er med Trophy Plates unikke monteringshage, der gør det nemt at montere på alle størrelser af skruer. Den unikke indsnævring omkring skruehovedet sikrer at opsatspladen sidder solidt på væggen.

Trofæpladen er lavet i bedste lindetræ, der efter vores mening er det bedste materiale. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent lys overfladebehandling.

Se de øvrige håndlavede trofæplader. Hver en detalje er der arbejdet med og alle de gamle håndværkstraditioner kommer til udtryk i disse smukke plader.

Specifikation opsatsplade buk

Monterings HxB:
21 x 10,5 cm

Total HxB:
27 x 13 cm

Yderligere information

Vægt 0.275 kg
Størrelse 27 × 13 × 0.19 cm
Lasergraveret tekst

Med tekst, Uden tekst

Du kunne også være interesseret i...